És evident que a part dels símptomes de la pròpia malaltia, la COVID 19 està provocant que molts de nosaltres estiguem desenvolupant canvis a nivell emocional.

Molts són els que pateixen por o ansietat (molts entesos en la matèria creuen que la naturalesa de l’ansietat rau en la mateixa por, por a morir-se bàsicament).

Els motius o causes poden ser diversos:

E

Por o ansietat a contraure la malaltia.

E

A no encomanar als nostres estimats (sobretot si són de risc).

E

A no saber quan s’acabarà aquesta època de tancament en la qual no sabem quan es podrà tornar a veure les persones estimades, etc…

Degut a les diferents situacions que estem vivint, moltes vegades és possible patir de tristesa i angoixa.

Patir un dol per a persones estimades que se’ns han mort o senzillament un dol per haver perdut situacions quotidianes que abans vivíem amb llibertat, alegria i normalitat i ara no podem viure de la mateixa manera.

Al mateix temps tot això ens pot portar a dormir pitjor o a patir insomni i per tant no dormir les hores que ens tocaria per estar totalment regenerats el dia següent.

Això ens pot produir estar més cansants el dia següent i començar un cicle no desitjat. Aquest insomni ens porta més fatiga i aquesta fatiga pot ser la porta d’entrada a altres emocions com la irritablitat, la impaciència, l’angoixa i la possible aparició de pors, també. és un peix que es mossega la cua.

Moltes vegades, si no solucionem el problema emocional que ens porta a no poder dormir no podrem solventar tots els que es van originant com a conseqüència de l’estat de vigilia constant.

Aquest estat emocional alterat també ens pot portar problemes físics. Entre d’altres en destaco els més comuns:

Problemes digestius

E

Inflors, gasos, diarres.

Per canvis emocionals i/o d’hàbits alimentaris.
E

Restrenyiment

Que també es podrà veure agreujat pel fet de que ara estem més tancats a casa i no ens movem tant com abans ja que hem canviat els hàbits de normalitat que teníem establerts, tan els de moviment o exercici físic com els nutricionals, també moltes vegades alterats pel nostre estat anímic.

Problemes aparell locomotor: musculars, tendinitis, ossis…

E

Contractures, pinçaments, dolors en general.

També produits per estar en un estat de tensió sostingut en el temps i a la vegada agreujat per una falta de movilitat o una adopció de postures de tipus més sedentariès del que estem acostumats.
E

Cefalees

Mals de cap de tipus tensional (tensions emocionals) o d’origen alimentari (canvis d’hàbit nutricionals).

Ens podria ajudar l’homeopatia en tots aquests símptomes?

Entre d’altres coses a fer (exercici moderat, ioga, meditació, etc…) l’homeopatia ens podria ajudar sempre i sobretot si els símptomes comencen a ser importants i per tant ens esclavitzen ja sigui a nivell físic, emocional o mental.

Hem de tenir en compte que l’homeopatia és de les poques disciplines que abarca els 3 plans del nostre organisme. Físic, emocional i mental.

Aixi doncs sempre s’espera després de la presa d’un medicament homeopàtic que la millora sigui en TOTS els 3 plans.

En el cas de que la causa a tractar estigui bàsicament situada en el pla emocional de la persona és evident que el canvi més important es produirà en aquest marc però com que rarament la persona només té símptomes en un dels 3 plans de forma exclusiva, els que tingui a nivell físic per exemple també es mouran.

Poso un exemple recent

E

Paciente 2

Bon dia,

Sóc una de de miller de persones que estem a primera línia sanitària.

Estem treballant sota molta presió a la feina i en l’ àmbit familiar. Recordeu que també som HUMANS, per aquets motiu vaig demanar ajuda al meu homeòpata de capçalera, ja que tenia simptomes clars d´estar en un estat d’ ansietat .

Jo les anomeno BOLETES i he de dir que he millorat els simptomes i estic una mica més tranquil-la.

Animo a la gent que es trobi com jo ( segur que som uns quants) a fer un tractament homeopàtic.

A mi m’ha anat prou bé. Esperem que tot acabi aviat i ens retrobem aviat.

E

Paciente 1

Una dona d’uns 50 i pocs anys que des de l’aparició de la COVID19 a les nostres vides s’ha sentit més trista i amb una certa angoixa de naturalesa hipocondríaca, amb punxades i opressió al pit sovint durant el dia i que també ha desenvolupat a nivell físic uns dolors lumbars que irradiaven a nivell abdominal baix.

Després de la presa de Sepia officinalis va experimentar durant 2 dies una agravació d’aquests dolors i a partir del tercer dia aquests dolors van desaparèixer i es va anar trobant més tranquila a nivell emocional i no tant preocupada per la salut dels seus i la seva pròpia.

Aquesta és una boníssima reacció curativa homeopàtica.

Agravació dels símptomes físics i millora dels mateixos en un breu temps i a la vegada una millora a nivell emocional i d’energia.

A l’apartat d’homeopatia de la meva pàgina web està explicat el perquè d’aquesta agravació i també es detalla el funciona clínic de l’homeopatia.

Creus que l'homeopatia et pot ajudar?

Qualsevol dubte o consulta que tinguis posa’t en contacte amb mi.

Trucar

Contacta'ns

Ubicació

whatsapp-logo

Trucar

Contacta'ns

Ubicació

whatsapp-logo

Contacte Lateral
close slider

    Demana cita amb nosaltres

    Osteopatia i Homeopatia a Girona