Homeopatia 

Cura i prevén malalties utilitzant remeis naturals.

Què és l’homeopatia?

L’Homeopatia estimula la pròpia curació del cos a través de petites quantitats de substàncies les quals en dosis molt més altes provocarien els mateixos símptomes que han de ser tractats.

Homeopatia a Girona

Per a què s’utilitza l’homeopatia?

En l’actualitat, els principals usos que es donen a l’homeopatia són:

E

Processos aguts infecciosos o inflamatoris com febre, otitis, amigdalitis, bronquitis, còlics, herpes, mastitis o neurològics com vertígens, marejos, paràlisis, neuràlgies etc.

E

Malalties cròniques o de llarg termini com al·lèrgies, dermatitis, atòpiesacne, psoriasis, otitis, amigdalitis i bronquitis i pneumònies de repetició, asma, distensions abdominals freqüents, gasos, diarrees, estrenyiment, hemorroides, síndrome del còlon irritable, colitis, problemes circulatoris o vasculars, etc.

E

Trastorns hormonals: regles doloroses, massa abundants o irregulars. Acne. Problemes d’infertilitat. Trastorns durant o després de l’embaràs o la menopausa: fogots, dolors, modificacions de l’estat d’ànim, etc.

E

Tractar de pal·liar el patiment que suposen els trastorns emocionals, neurològics o mentals com: l’ansietat, la tristesa, les pors, els dols, tics espasmòdics, la hiperactivitat o els trastorns de dèficit d’atenció infantils, etc.

E

En lesions, traumatismes o dolors que no requereixin de cirugia o inmovilització mèdica: tendinitis, bursitis, neuràlgies, lumbàlgies, distencions o contractures musculars, ciàtiques, etc.

Quins són els principis bàsics de l’homeopatia?

L’homeopatia es basa en quatre principis bàsics.
E

El similar cura el similar

L’homeopatia deriva etimològicament del grec homeo-similar i pathos-patiment. Això es tradueix en el fet que una substància que pot produir una malaltia en una persona sana es fa servir per a provocar una resposta curativa en algú que presenta una malaltia similar.

E

La dosi mínima

S’administraran les dosis més petites per maximitzar els efectes beneficiosos i minimitzar els efectes secundaris, així com la repetició de la dosi només quan sigui necessari.

E

Un sol medicament

Només s’administrarà un medicament homeopàtic per molts símptomes que presenti el pacient. Aquesta és la dificultat de la disciplina homeopàtica. El terapèuta haurà de buscar el remei que s’ajusti millor a tots els símptomes físics, emocionals i mentals que tingui el pacient. El tractament homeopàtic és per tant, personal. No hi ha receptes estandarditzades per patologia.

E

Lleis de curació de Hering

Aquesta llei defensa que la curació en l’individu té un ordre definit: va de dins cap a fora i de dalt cap a baix. Per tant es tindrà de referència per saber si el procés curatiu és el correcte.

És segura l’homeopatia?

Els remeis homeopàtics estan regulats a Espanya com a medicaments des del 1990. Són totalment segurs i no tenen cap efecte secundari.

En el procés de curació, sobretot en malalties cròniques, hi pot haver una agravació inicial dels símptomes a tractar.

Aquesta, però, en cap cas posa en risc la vida de la persona i és un indicador fantàstic que passada aquesta agravació el pacient començarà a sentir-se alliberat dels seus símptomes.

Homeopatia a Girona

Realment funciona l’homeopatia?

L’evidència clínica de l’homeopatia queda demostrada amb els milers i milers de casos tractats amb èxit i publicats en diferents mitjans des de l’inici del descobriment d’aquesta disciplina.

A la vegada es demostra dia a dia en la consulta dels professionals que la practiquen de forma òptima.

En aquesta mateixa web podreu veure’n alguns testimoniatges. Anar a testimonis.

Homeopatia a Girona

Quan triga a fer efecte l’homeopatia?

Si el medicament triat pel professional és el correcte, aquest començarà ràpidament a activar el sistema immunitari.

El pacient per tant començarà a notar en hores o com a màxim en quinze dies que el medicament està actuant.

A partir d’aquí, si el tractament és per una patologia aguda, cal esperar que la millora dels símptomes es produeixi en poques hores i si es tracten símptomes que el pacient arrossega de fa temps la millora serà proporcional a aquest temps, però SEMPRE el pacient notarà que el medicament està treballant pràcticament al moment després de prendre el medicament, sempre que aquest sigui el medicament correcte.

Quant de temps ha d’estar sota tractament homeopàtic?

El temps dependrà altra vegada del tipus de patologia a tractar bàsicament. Però els resultats òptims poden arribar a allargar-se per molt temps.

Qui es Salva Codina?

Especialista en homeopatia amb més de deu anys d’experiència.

Si encara estàs dubtant si començar un nou tractament amb homeopatia i si seria vàlid per tu, et convido que em preguntis qualsevol dubte que et sorgeixi.

Junts trobarem el millor tractament per a tu.

Salva Codina homeòpata Girona

Trucar

Contacta'ns

Ubicació

whatsapp-logo

Trucar

Contacta'ns

Ubicació

whatsapp-logo

Contacte Lateral
close slider

    Demana cita amb nosaltres

    Osteopatia i Homeopatia a Girona