Homeopatia 

Cura i preveu malalties utilitzant remeis naturals

Què és l’homeopatia?

L’homeopatia estimula la pròpia curació del cos a través de petites quantitats de substàncies que imiten els símptomes d’aquestes malalties que pretenen combatre en persones sanes.

Homeopatia a Girona

Per a què s’utilitza l’homeopatia?

En l’actualitat, els principals usos que es donen a l’homeopatia són:

E

Tractar processos aguts com febre, còlics, bronquitis, otitis, mal de queixal…

E

En processos crònics com al·lèrgies, dermatitis atòpica, asma, bronquitis i otitis de repetició, símptoma d’intestí irritable, restrenyiment…

E
En les lesions que no requereixen cirurgia, com distensions i contractures musculars o talls i rascades.
E

Reduir i tractar símptomes d’estrès, insomni, ansietat, pors…

Quins són els principis bàsics de l’homeopatia?

L’homeopatia es basa en quatre principis bàsics.
E

El similar cura el similar

L’homeopatia en realitat deriva el seu nom del grec homeoeo = ‘similar’ i pathos = ‘patiment’. Això es tradueix en què una substància que pot produir una malaltia en una persona sana es fa servir per provocar una resposta curativa en algú que presenta una malaltia similar.

E

Un sol tractament al mateix temps

Només s’administra un remei homeopàtic a la vegada, a més aquest ha de ser diferent i personalitzat per a cada pacient, ja que les necessitats de cada individu són particulars.

E

La dosi mínima

Això es refereix al fet que s’administren les dosis més petites per maximitzar els efectes beneficiosos i minimitzar els efectes secundaris, així com la repetició de dosi només quan és necessari.
E

Les lleis de curació o lleis de Hering

Aquestes lleis defensen que després de passar per qualsevol tractament, la salut de l’individu tractat, mai hauria de passar d’una malaltia lleu a una més greu. Les mateixes lleis es caracteritzen per indicar, seguint les lleis de la natura, que hi ha un ordre definit segons el qual s’ha de fer una cura.

És segura l’homeopatia?

És un dubte molt comú quan un es planteja començar a utilitzar l’homeopatia. Però has de saber que els remeis homeopàtics estan regulats a Espanya com a medicament des de 1990.

Aquests tractaments són segurs i es creu que el risc d’un efecte secundari advers greu derivat de prendre aquest tipus de solucions és molt petit. Com tots els tractaments, siguin homeopàtics o no, pot generar algun efecte secundari, però no és comú.

De tota manera, és important consultar amb un homeòpata professional, per ajudar-te a prendre decisions encertades sobre on comprar aquests productes. També et recordem que aquests remeis homeopàtics no han de reemplaçar els tractaments convencionals per problemes de salut greus.

Homeopatia a Girona

Realment funciona l’homeopatia?

L’homeopatia és un tipus alternatiu de medicina, recolzada per centenars d’especialistes. Per descomptat, no has de deixar d’anar al teu metge convencional, però si busques remeis més naturals, l’homeopatia pot ajudar-te a solucionar alguns problemes de salut.

Al tractar-se de quantitats ínfimes les utilitzades per crear aquests medicaments, pots donar una oportunitat al tractament homeopàtic, i segur que comences a notar bons resultats.

Homeopatia a Girona

Quant triga a fer efecte l’homeopatia?

No hi ha un temps establert. L’homeopatia pot funcionar en segons o pot portar anys. Tot depèn de les circumstàncies del pacient i del tipus de remei que es dugui a terme.

Però en termes generals, si s’administra un bon tractament, començarà a alleujar els símptomes amb força rapidesa, de vegades en uns dies, i després continuarà tenint un efecte positiu durant mesos i anys.

Quant de temps ha d’estar sota tractament homeopàtic?

El temps que s’ha d’estar prenent medicaments homeopàtics, a l’igual que passa amb el temps que triguen a fer efecte, serà diferent per a cada pacient i tractament.

Tampoc cal preocupar-se que perdi eficàcia si es pren molt seguit, ja que els resultats poden ser a llarg termini.

Qui es Salva Codina?

Especialista en homeopatia a Girona amb més de 10 anys d’experiència i innombrables casos tractats amb èxit.

Si encara estàs dubtant si començar un nou tractament amb homeopatia i si seria vàlid per a tu, et convido a que em preguntis qualsevol dubte que et sorgeixi.

Junts trobarem el millor tractament per a tu. Més natural i compatible amb medicaments convencionals que ja estàs prenent.

Salva Codina homeòpata Girona

Trucar

Contacta'ns

Ubicació

whatsapp-logo

Trucar

Contacta'ns

Ubicació

whatsapp-logo

Contacte Lateral
close slider

Demana cita amb nosaltres

Osteopatia i Homeopatia a Girona