Avís legal

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’entitat:

Raó social: SALVADOR CODINA SAMPERA
NIF: 36524121Y
Adreça: Avda. Girona, 28 – 17150 – Sant Gregori – GIRONA
Telèfon: 659466406
Email: info@salvacodina.com

Finalitat del lloc web

La finalitat de la plana web és la de informar-los sobre els nostres serveis, així com proporcionar-li un apartat contacte per a ampliació de informació.
El present avís legal (d’ara endavant, “Avís Legal”) regula l’ús del lloc web: www.salvacodina.com

Legislació

Amb caràcter general les relacions entre l’entitat i els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

Ús i accés d’usuaris

L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb SALVADOR CODINA SAMPERA o qualsevol de les seves delegacions.

Propietat intel·lectual i industrial

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de SALVADOR CODINA SAMPERA i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni citant les fonts, excepte amb el consentiment per escrit de SALVADOR CODINA SAMPERA, .

Contigut de la web i enllaços (LINKS)

SALVADOR CODINA SAMPERA es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris.

SALVADOR CODINA SAMPERA no assumeix responsabilitat alguna per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per “links” o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de SALVADOR CODINA SAMPERA . La presència de “links” o enllaços a les pàgines web de SALVADOR CODINA SAMPERA té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.

Trucar

Contacta'ns

Ubicació

whatsapp-logo

Trucar

Contacta'ns

Ubicació

whatsapp-logo

Contacte Lateral
close slider

    Demana cita amb nosaltres

    Osteopatia i Homeopatia a Girona