Osteopatia 

Tens problemes d’esquena o algun dolor corporal?

Què és l’osteopatia?

L’osteopatia és una teràpia mitjançant la qual es detecta, tracta i preveuen problemes de salut movent, estirant i fent massatges als músculs i articulacions. L’osteopatia es basa en el principi que el benestar del cos depèn del fet que els seus ossos, músculs, lligaments i teixit connectiu funcionin conjuntament de forma correcta.

Osteopatia a Girona

Els osteòpates usen la manipulació física, estirant i fent massatges amb l’objectiu de:

E
Incrementar la mobilitat de les articulacions.
E
Alleujar la tensió muscular.
E
Augmentar la circulació sanguínia en els teixits.
E

Ajudar al cos en els seus processos de curació.

En definitiva, l’osteopatia tracta de millorar la salut general del cos centrant-se en el benestar total de la persona, no només en la seva malaltia o condició.

Millora la teva salut amb osteopatia

L’osteòpata aconseguirà reduir el dolor i millorar el moviment mitjançant massatges, estiraments de les articulacions, rotació de les mateixes dins del seu propi camp de moviment o estirades ràpides i precises.

Per a què serveix l’osteopatia?

Els osteòpates són comunament coneguts per tractar dolors o problemes de postura causats pel treball, la postura al conduir, l’embaràs, l’artritis o altres lesions menors. Els pacients que acudeixen a l’osteopatia són molt diversos, ja que són moltes les malalties que es poden tractar amb l’osteopatia.

E

Mala postura i altres dolors d'esquena

Els problemes del sistema musculoesquelètic són un dels principals motius causants de baixa laboral.

Això pot ser degut a passar llargues hores asseguts, ja sigui a l’oficina, al metro o al volant, estirar malament o massa, o per aixecar i portar objectes pesats de forma incorrecta.

E

Dolors ossis

Ja sigui per artritis o altres com ara mal de malucs o cames.

E

Nens

Quan els nens van creixent els seus cossos van evolucionant i cal estar preparats per saber identificar quin tractaments poden necessitar.

E

Mals de cap

Hi ha molts causants de mals de cap, alguns poden arribar a ser greus. Un osteòpata estarà preparat per alliberar tensió en les zones que puguin estar relacionades i calmar el dolor.
E

Signes de l'edat

Perquè fer-se gran no vol dir resignar-se al dolor.

E

Mal de coll i esquena

El qual afectarà un 80% de la població en algun punt.
E

Esportistes

Alguns esports i tècniques esportives poden tenir riscos. Un tractament adequat pot ajudar a l’esportista després d’una lesió.

Tipus d’osteopatia

Osteopatia a Girona
E

Cranial

L’osteopatia cranial és un tractament suau que es pot aplicar a qualsevol edat, des de nadons a gent gran.

L’osteopatia cranial es percep com una sèrie de moviments subtils dels ossos cranials i de l’os sacre per facilitar la circulació de la sang i la correcta connexió del sistema nerviós amb la resta del cos.

E

Visceral

L’osteopatia visceral inclou la manipulació de la zona visceral per a la seva normal mobilitat. Això inclou la zona del fetge, estómac, intestins, etc.

Aquest tipus de teràpia pot incloure moviments suaus que afecten aquests òrgans afavorint no només el seu funcionament específic sinó també el de la resta del cos.

E

Estructural

L’osteopatia estructural és una teràpia de tractament dissenyada per tractar àrees de rigidesa, tensió o disfunció dins el sistema musculo-esqueletal. Es basa en la interrelació de tots els sistemes del cos.

Aquesta teràpia manual és capaç de tornar mobilitat i mantenir l’elasticitat del cos alhora que es tracta un dolor i s’ajuda al cos a curar-se afavorint un bon funcionament de la mateixa.

Qui es Salva Codina?

Salva porta la medicina a la sang, i és que ve de família de farmacèutics. Com osteòpata es va iniciar estudiant branques de la medicina com ortopèdia o posturologia i finalment es va graduar a l’Escola de Concepte Osteopàtic de Barcelona.

Salva t’ajudarà en tot el possible perquè recuperis el teu benestar físic i poguer així millorar la teva qualitat de vida el màxim possible.

Salva Codina Osteòpata Girona

Trucar

Contacta'ns

Ubicació

whatsapp-logo

Trucar

Contacta'ns

Ubicació

whatsapp-logo

Contacte Lateral
close slider

    Demana cita amb nosaltres

    Osteopatia i Homeopatia a Girona