Testimonis

Nosaltres hem provat l’homeopatia amb la nostra filla i hem tingut una bona experiència. La nena no dormia gens bé a les nits, no parava de moure’s, es despertava cridant… des de llavors dorm com un angelet. (LGC  21 de novembre del 2018)

“Després d’un mes han desaparegut les erupcions fortes i les picors.”

Després de diferents períodes d’urticària, i amb prescripció d’antihistamínics durant una temporada llarga, decideixo provar l’homeopatia amb el Salva. Hem provat diferents medicaments i finalment, amb l’últim, han desaparegut les erupcions fortes i les picors després d’un mes. A part, haig de dir que el meu estat anímic ha millorat considerablement! (J.S. 6 de maig del 2017)

“No sé com funciona l’homeopatia, però està clar que amb mi ha funcionat perfectament.”

Sóc una dona de 58 anys, amb excés de pes des de fa molts anys. Per això he fet totes les dietes del món. De caràcter alegre, m’agrada divertir-me i passar-ho bé, i això no ha sigut mai cap problema. Però ja feia un temps que, sense estar malament, no em trobava del tot bé.

Llegir més

Estava irascible, les coses m’afectaven força, més del que haurien d’afectar-me… en fi, que no era jo.

 

En aquesta situació d’insatisfacció general amb mi mateixa, la meva filla em va parlar del Salva, un homeòpata que tractava una amiga seva i que estava molt contenta.

Li vaig dir que sí, però no trobava el moment de trucar, però ella va anar insistint fins que ho vaig fer.

I… mai li agrairé prou, de debó….

Vaig quedar amb ell un dia a la tarda, vam començar a parlar i quan vaig sortir havien passat 3 hores. No m’ho podia creure! Vam parlar de tot i em va dir: estudiaré el que necessites i ja et trucaré.

Al cap de 2 dies, em diu: pren xxxx 3 dies i després yyyyyy, 3 boletes cada dia. Ni paraula de cap dieta.

Al segon dia de començar el tractament vaig tenir una migranya terrible i el pitjor era que no podia prendre res més. Va passar un dia, al segon seguia igual i li vaig escriure i em va dir que les deixés perquè el meu cos ja havia començat a reaccionar (i de quina manera).

Després vaig començar amb una espècie de ciàtica, era com si estigués recordant els dolors que ja havia patit (he patit sempre de migranya i algunes vegades de ciàtica).

Passats els primers dies “dolents”, sense prendre cap analgèsic, vaig començar a menjar fruites, verdures, peix a la planxa, veure aigua,… i a trobar-me bé.

5 mesos després he perdut 23 kgs. Hem trobo molt bé físicament i anímicament també. Torno a ser jo. Relativitzo molt més. En fi, he fet el canvi que volia. És com si el meu cos s’estigués auto-regulant.

No sé com funciona l’homeopatia, però està clar que amb mi ha funcionat perfectament.

Fins i tot la meva parella, que no creu gaire en medicines alternatives, està totalment convençut de que amb mi ha funcionat… i això que nosaltres veníem d’una experiència negativa.

Quan la nostra filla era petita patia de bronquitis asmàtica i ens van recomanar un homeòpata. La va visitar moltes vegades però no li va funcionar i sempre acabàvem a l’hospital. Finalment ell mateix ens va dir: no la porteu més perquè jo no he sabut trobar el tractament.

Està clar que, com tot, l’homeopatia a vegades pot fallar, però jo dono fe de que sí que funciona.

"El meu nom és Antonio Cardona, veí de Caldes de Montbui. Mitjançant aquesta carta voldria deixar constància de que els tractaments rebuts i prescrits per part del Dr. Salvador Codina han servit per poder curar-me definitivament dels mals que portava temps patint."

Antoni Cardona

"Quan el Salva “et toca” troba els punts febles i, sense notar cap molèstia, els restaura. La sensació és com si estrenessis un cos nou, totalment lleuger i preparat com si fos una màquina. El millor de tot plegat és que aquest tractament és totalment natural, efectiu i durador."

Remei

Transforma avui mateix la teva salut

Tant l’homeopatia com l’osteopatia contribueixen a curar els nostres mals i milloren la nostra qualitat de vida.

Trucar

Contacta'ns

Ubicació

whatsapp-logo

Trucar

Contacta'ns

Ubicació

whatsapp-logo

Contacte Lateral
close slider

    Demana cita amb nosaltres

    Osteopatia i Homeopatia a Girona