Tractar el Coronavirus amb homeopatia, ¿és possible?

A partir que es va decretar el confinament m’he posat a disposició voluntària a través de grups de confiança en les xarxes socials per a tot aquell que volgués tractar amb homeopatia els símptomes que fossin, ja siguin derivats del Covid-19 o complicacions de la mateixa o qualsevol patologia respiratòria que pogués complicar-se si a posteriori aquella persona s’infectava del virus en qüestió.

La veritat és que de moment no he tingut massa peticions (un símptoma més de la situació que travessa l’homeopatia al nostre país actualment).

De totes maneres a dia d’avui, 24 de març, he pogut ajudar a unes 5 persones. Cap d’elles diagnosticades positivament de virus però 4 amb simptomatologia clara del Covid-19, el que em fa pensar que han estat prèviament infectades.

tractar coronavirus amb homeopatia

També l’homeopatia ha ajudat a tractar una cinquena pacient, de la qual reporto el seu testimoni a continuació. Una infermera que, a partir de la pressió d’haver de treballar 24 hores seguides i amb el sumatori de la por de no infectar a la seva mare amb qui viu, va començar a tenir atacs de pànic.

Les conseqüències emocionals del Coronavirus

Els problemes emocionals derivats de la situació tant al personal sanitari que és qui més ho està patint com els que estem confinats a casa, tant grans com petits, també poden ser pal·liatiu amb l’ajuda d’un bon tractament homeopàtic .

persones tractades de coronavirus amb homeopatia

A continuació exposo 2 dels testimonis que han tingut l’amabilitat d’explicar la seva experiència.

Només a tall de recordatori, explicaré que ja des de finals de segle XIX, tenim constància de centenars de casos curats en revistes de l’època, on la homeopatia tracta símptomes derivats de patologies respiratòries greus com pot ser la pneumònia. 

És evident doncs que un bon diagnòstic homeopàtic podria ser de gran ajuda per a la gent, sobretot si, amb les circumstàncies actuals, els sistemes de salut dels diferents països afectats estan saturats i hi ha molta gent que està patint els símptomes a casa.

Si està interessat / da en rebre el meu ajut o coneix a algú que ho pugui estar, poseu-vos en contacte amb mi: info@salvacodina.com i els contestaré el més aviat possible.

Testimonis de pacients relacionats amb el Coronavirus 

E

Testimoni 1

Hace una semana estaba pasando una infección vírica respiratoria. Digo esto porqué en ningún momento he sido diagnosticado de covid19 (por sintomas cuadraba pero no me practicaron el test). Después de la fiebre durante una semana y dolor de cuerpo, me apareció una tos irritante y me quedaba sin poder respirar. Contacté con Salvador Codina y me hizo una video sesión. Me indicó que tomara homeopatía y que estuviéramos en contacto para evaluar el resultado.

La primera noche ya noté alivio en la tos y menos ahogos al toser. En dos, tres días la mejoría fue espectacular y a la semana puedo decir que estoy recuperado al 99%. Ya no toso, ni me ahogo.

Muchas gracias Salva. Que gran homeopata.

Juan Carlos Marín – 23/03/2020

E

Testimoni 2

Bon dia,

Sóc una de les milers de persones que estem a primera línia sanitària. Estem treballant sota molta pressió a la feina i en l’àmbit familiar i recordeu que també som HUMANS, per aquests motius vaig demanar ajuda al meu homeòpata de capçalera, ja que tenia símptomes clars d’estar en un estat d’ansietat .  Jo les anomeno BOLETES  i he de dir que he millorat els símptomes i estic una mica més tranquil-la.

Animo a la gent que es trobi com jo ( segur que som uns quants) a fer un tractament homeopàtic.  A mi m’ha anat prou bé. Esperem que tot acabi aviat i ens retrobem aviat.

A.Álvarez. – 24/03/2020

 

Creus que l'homeopatia et pot ajudar?

Qualsevol dubte o consulta que tinguis posa’t en contacte amb mi.

Trucar

Contacta'ns

Ubicació

whatsapp-logo

Trucar

Contacta'ns

Ubicació

whatsapp-logo

Contacte Lateral
close slider

    Demana cita amb nosaltres

    Osteopatia i Homeopatia a Girona